В САЩ демокрацията и свободите на човека са издигнати на пиедестал. В класацията сме поместили по-интересните възможности, които имат американците. Например да си карат танк... Вижте кои са другите (марихуаната не я броим).


Готините - 

1. Карането и притежанието на танк
Можете да си купите танк и ако го оборудвате с гумени вериги (за да не чупи асфалта) и огледала за обратно виждане, можете да си го карате където пожелаете. Даже има доста компании, от които можете да си вземете танк под наем.

2. Стрелбище в задния двор. 
Във Флорида е позволено стрелянето с малокалибрени оръжия в частна собственост. Стрелбище в задния двор си е напълно в реда на нещата... нали?

3. Да си купите огнехвъргачка. 
Да, огнехвъргачка! Притежанието ѝ е позволено в 40 щата. Само си представете да яздите кафявата си мечка с огнехвъргачка в ръка. Велико!

4. Да си купите гранатомет. 
Трябва единствено да имате много пари и разрешително (за което ви трябва само много търпение, докато попълните всички необходими документи)

5. Да си купите самурайски меч. 
Катаната не е типично американски оръжие, но можете да си я купите за около 300 долара. Предполага се, че след това няма да отрежете нечия глава.

6. Да имате кафява мечка за домашен любимец.
В девет щата това е напълно законно, а дори можете да я извеждате на разходка по улицата (изобщо не се шегуваме!)

7. Да имате пираня за домашен любимец. 
Това е нищо в сравнение с мечката, но пак е доста опасен домашен любимец. 28 щата позволяват притежанието им, а цената на една пираня е около 80 долара.


И някои Не толкова готини - 

8. Зоофилия.
Колкото и да е гадно, сексът с животни е позволен в цели 15 щата...

9. Деца да пият алкохол с родителите си. 
По принцип възрастта, на която може да се консумира алкохол, е 21 г., но в Масачузетс е позволено на децата да пият с родителите си, без значение от годините им.

10. Брак с братовчед.
 Ако искате да се ожените за първата си братовчедка, можете да го направите без проблем в 11 щата, сред които Ню Йорк, Ню Джърси и Вашингтон.