Тел. за връзка 0878 433 988

0 0

Самозащита

Сортирай по: Покажи:
12
Изглед
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи:
12
Изглед
1 2 3 4 5

В категория Самозащита сме представили най-достъпни и необходими аксесоари за лична безопасност. Заложили сме не електрошок устройства, палки и боксове, лютив спрей, тактически химикалки, кучегон и белезници. В подкатегория Електрошок са поместени устройства на чешкия производител Euro Security Products - ESP. Електрошоците се различават по волтаж и функционалност - електрошок ESP Power 200 е най-компактният модел с волтаж 200 000 волта и позлатени катоди.

Друг модел е Scorpy 200, отново с волтаж 200 000 волта, компактен размер, но с включен лютив спрей в тялото на електрошока. Спрея се активива, чрез натискане на бутон и стреля с конична струя напред от електрошока.ESP предлагат още два модела електрошокови устройства с по-висок волтаж, а именно Power MAX 500 - електрошок с 500 000 волта, позлатени катоди, работещ с две 9V алкални батерии. За най-добра самозащита е вариантът ESP е Scorpy MAX 500 - електрошок с лютив спрей и 500 000 волта. В следващата секция - Палки и боксове сме поместили телескопични палки, палки тонфа, сгъваеми палки, бухалки, боксове, аксесоари за палки - фенер за палка, огледало за палак, лопатка за палка и други.

Сред топ моделите са телескопична палка ESP 21 инча, телескопична ESP 26 инча закалена, палка ESP тонфа, тонфа с протектор, тонфа с държач за колан и други. В секция Спрей сме предложили лютив спрей и CS газ на фирмите Ballistol CS, Umarex perfecta, perfecta cs, walther prosecur и др. Опаковките лютив спрей биват няколко вида - 16мл, 40мл, 50мл, 100мл. Газта може да излиза във формата на облак (при повечето лютиви спрейове) и в конична струя. В кат. Тактически химикалки се намират най-популярните модели на Umarex и UZI. Тактическите химикалки - Perfecta TP II, Perfecta TP III и Perfecta TP IV са доказани сред феновете си като функционални, издръжливи и удобни. В секция Белезници откриваме Турски белезници, Корейски белезници, Испански белезници, калъф за белезници, холдер за белезници и др.

Турските белезници са най-достъпни и разпространени. За самозащита от кучета в кат. Кучегони има няколко ефективни модела, наложени с времето на пазара - Кучегон DogChaser, подобрената версия Super DogChaser и не на последно място - американския кучегон Dazer II. Кучегоните излъчват нискочестотен звук, който отблъсква животните и Ви дава възможността да избегнете неприятната ситуация. Всеки, ценящ здравето си, оценяващ риска от нападение, може да намери, това от което се нуждае за собствено добро в категория Самозащита в онлайн магазин GOHARD.BG